Taciz ve tecavüze hiç bakılmamış bir açı

Giriş

Dün akşam ASP.net'te kullanabileceğim ajax'ın editorune alternatif bir nesne ararken sıkıldım kendimi evden dışarı attım, sonra bi baktım ablamlarda Yalan Dünya dizisine bakıyorum.

Küçük bir detay vardı.

Orçun, halk arasında "azmış" diye betimlenebilecek kız arkadaş fakiri, seks hayatı fazlasıyla kesat bir karekter. Ve müstakbel yengesi dahil etrafındaki her güzel
sayılabilecekkıza yazıyor.

Şimdi tamda buradan mevzuyu toplumumuzu fazlasıyla ilgilendirdiğini düşündüğüm Taciz ve hatta tecavüze getirmek istiyorum.

Öncelikle şu konuda hem fikir olmalıyız seks bir ihtiyaç.
Gelişme

Bulunduğumuz dönem yakın geçmişimize kıyasla daha çok cinsel istismar, sonrasında tecavüz ve hatta cinayetlere tanık.

Taciz ve tecavüzün az olduğu dönemlerdeki toplumsal hayat çok erkendi. Hayatın erken olmasından kastım;

iş hayatı atadan yadigardı kişi en geç 8-10 yaşlarında hayatını kazanacağı işi biliyordu. ev keza iş kadar erken yaşlarda belliydi. kişi büyüdüğünde sakini olacağı sokakta top koşturmuş, oyunlar oynamış oluyordu(baba evi).
Sonuç

Dolayısıyla eş en geç vatani görev(askerlik)den sonra elde edilmiş olur ve kişi sevgililere, manitalara, orospulara para harcamadan doğrudan herkesin haberdar ve razı olduğu şekilde cinsel ihtiyacını giderirdi.

Belkide o zamanlar kadın "cinsel obje" olarak görülmezdi. Kadın ve erkeğin birleşmeleri, üreyip aile olmaları hayatın getirdiği normal bir şey olarak görülürdü.

Dekolteli bir kadına trene bakar gibi bakılmazdı. Taciz etmek için fırsat kollanmazdı. Çünkü kişi cinsel ihtiyaç hissetmeye başladığından beri zaten cinselliği yaşıyor (tok) olurdu. Kadın ticaretine müşteri kalmazdı.

Çook çok eskilere gitmek gerekirse, Cengizhan dönemlerine falan, insanlar çocukken evlenirlermiş. 9-10 yaşlarında yasal olarak sevişebilirlermiş.
Kişisel gaye

Öyle olsun istemiyorum. Çocuk yaşta evlenilmesin ama cinsel ihtiyacı olan insanların yasal olarak, köşe bucak kaçmadan, uğruna cinayet işlemeden sevişebilmesi, biyolojik ve psikolojik açlıktan kurtulması için bir şeyler yapılmalı.

fuck buddy falan adı önemli değil bir şekilde ihtiyaç giderilmeli ki, kadınların ve hatta kızların tecavüze uğraması son bulsun.


Bir çok beyamcadan "şimdiki gençlerde peygamber sabrı var. bizim zamanımızda kızlar böyle açık-saçık gezecekti, her akşam birini götürürdük dağa." gibi sözler duyuyoruz.

Özetin özeti: Kadınlar yine dekolte giysin, ya da giymesin bu yazı dini bir yazı değildir. İstersen krem peynire tap, ama cinselliğin bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz o halde bu ihtiyaç vakti vaktince giderilmeli.