Galaksinin en saçma fırsat sitesi batangemi.com

Girip bakmayın, baktıysanızda üye olmayın. Sorgusuz sualsiz subscribe(abone) yaptığı gibi unsubscribe fonksiyonuda çalışmıyor.

Her akşam -sözde- fırsat emaili gönderiyor. Adamlara unsubscription(abonelik kaldırma) işlemi yapamadığımı izah eden bir mail attım. Ne geri dönüt geldi ne de her akşam gönderdikleri anlamsız fırsat mailleri sonbuldu.

Poşet batangemi!

Sarkozy batangemi!

Banyo terliği batangemi!

çık lan hayatımdan.




2 yorum:

  1. batmayangemi23/4/12 16:16

    Aq batangemi :)

    YanıtlaSil
  2. Batangemi.com'dan kesinlikle ürün sipariş etmeyiniz. Kapıda ödeme veya Kredi kartıyla tek çekim ödeme yapmayınız.

    - Kapıda ödeme ile yapılan alışverişlerinizde ürünlerinizi bozuk gönderip kargo ücretini dahi size ödetiyorlar.

    - Kredi kartı ile tek çekim yaptığınızda ürünü göndermeyip dolandırıyorlar.

    Bu şekilde tuzağa düşen pek çok insan var. İşin ilginç yanı ise http://www.r10.net gibi güvenilir bir sitede http://www.batangemi.com 'un reklamı yapılıyor.

    Batangemi.com Yorumları Okuyun;

    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/batangemicom/s/

    Ben 38 TL'lik sipariş verdim. 1 hafta boyunca hiç ses çıkmadı. Ne ürünüm kargoya verildi ne de bir işlem yapıldı. Bu sivri zekalı dolandırıcılar 0262 643 99 27 nolu telefonu operatörle kısır döngüye bağlamışlar. Ulaşamıyorsunuz. Yardım masasına mesaj yazdığınız da bir süre sonra sizi oyalamak için 0532 743 42 30 - 0530 976 56 32 nolu telefonlardan onlar sizi arıyorlar. Söyledikleri şeyler birbirini tutmuyor, tamamen sizi oyalama ve "Artık Lanet Olsun, Ürün istemiyorum." dedirtme amacı güdüyorlar.

    Bunlar şeytanın sol bacağı. Dolandırılan bir müşteriyi tam 4 ay oyalamışlar ve dahası yüzlerce kişiyi aynı şekilde dolandırmışlar. sikayetvar.com'da Batangemi.com için 272 şikayet bulunuyor. Çoğu da ürünün gönderilmediğinden şikayetçi. Diğer kalanlar ise ürünün bozuk gönderildiği ve kargo ücretini müşteri ödediği halde tekrar müşteriye ödetildiğinden şikayetçi.

    Siz de dolandırılmak istemiyorsanız bu siteden alışveriş yapmayın. Dolandırılan kişilerin de Savcılığa Şikayette bulunmalarını Türkiye Cumhuriyeti adına rica ediyorum. Bizleri dolandıran bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmazsak bu dolandırıcılar faaliyetlerine devam ederler.

    Dolandırıcı grubundan biri telefonla beni arayıp "Özür dileriz. Çok hata yaptık. Bir daha hata yapmayacağız. Lütfen bizi affedin. Size bir ürün daha gönderelim. Memnun kalırsınız." diyerek samimiyetsizce yalvarıp yakarıyor. Bu da Batangemi.com'un kullandığı oyalama yöntemlerinden biri.

    Ben suç duyurusunda bulundum. Hakla, Hukukla, Kanunla bunların tüylerini yolacağım inşallah. Hodri Meydan.

    YanıtlaSil