ışınlanmayı teröristler mi buldu?

10 Şehit 70 Gazi'ye (Yaralı) sebep olan namussuz, şerefsiz terör saldırısını yapıp beyaz audi ile kaçabilen teröristler ışınlanmayı bulmuş olabilir mi?

Şimdi, şehirden uzakta bir askeri birlikte gizli sevkiyat yapılıyor, üstelik yakın geçmişte (24 Mayıs 1993) 33 Şehit verdiğimiz tehlikeli bir coğrafya da Türk Silahlı Kuvvetleri nasıl bu kadar tedbirsiz olabiliyor?

Seçimler yaklaşırda siyaset mitingleri yapılır, neredeyse hiç terör faaliyeti olmayan Kahramanmaraş'a bir siyasetçi geldiğinde birkaç helikopter siyasetçi şehirden ayrılıncaya kadar etrafı kolaçan eder, inmez.

izinden gelen 200 Askerimizi sevk etmeden önce sırf içinde bulunulan coğrafyanın hain pusulara elverişli olması sebebiyle, havadan 1 KM çapında etraf gözetlense de askeri konvoyumuza hain saldırı düzenlemek isteyen teröristler etkisiz hale getirilse?

Şayet ışılanmayı bulmamışlarsa

Tüm yurttaşların yüreğini burkan bu saldırı, belki de organize edilemezdi bile. Saldırı roketatarlarla ve ardından kaleşnikof gibi silahlarla yapılmış, Counter-Strike gibi oyunlardan tecrübe ettiğim kadarıyla bu silahların menzili pekte geniş değil. Hedefe şöyle 150-200 m yaklaşmadan ateşlenmeyen silahlar bunlar. E konvoya bu kadar yaklaşıp sonra nasıl kaç... neyse.

üstelik bu orospu çocuğu teröristler beyaz audi ile Türkiye Cumhuriyeti'nin yollarından kaçmış değil mi? bence değil.

Albert Einstein'ın kemikleri sızlıyordur. ışınlanmayı çapulsuz teröristler bulmuş.




Sükuneti boz

Yorum yap