teknoloji giyilebilir mi?

google glass bu soruyu yanıtlıyor. evet, artık teknoloji giyilebilir. şu an için sadece gözlük olarak karşımıza çıksa da ilerde montlarımız, t-shirtlerimiz ve pantolonlarımız da teknolojik olacak. videolar kaydedebilecek, ses kaydı yapabilecek, not tutabilecek, üşüdüğümüzde ısıtabilecek, sıcaktan bunaldığımızda serinletebilecek.

google glass bu konuda öncü gibi gibi. daha önce giyilebilir teknoloji sadece filmlerde gördüğümüz bir şeydi. yakın tarihte gerçek hayatta, insanların üzerinde de görebileceğiz.

google glass pahalı mı?
tabii ki pahalı. minimum 1500 tl'den türkiye piyasasına girecek. google glass'ın yaptıklarını fazlasıyla yapan yığınla "akıllı telefon" 1000 tl'ye elde edilebiliyor ama bu demek değil ki google glass satmaz. google glass kapış kapış satacak. şunu tartışdığımız bugün, bursla okuyan öğrencinin bile iphone'u var. bizim milletimiz google glass'ı yok sattırır.

ben almam hacı. daha akıllı telefonum bile yok. yakın zamanda da olmayacak galiba. google glass gibi şeyler beni aşıyor ama yine de kösteklemek istemiyorum. yapılsın böyle şeyler, bunlar öncü projeler. sonrası gelecek. sonrası daha ulaşılabilir ve kullanışlı olacak.

ha söylemedi demeyin, google glass akıllı telefonlardan daha kullanışlı değil.




Sükuneti boz

Yorum yap