Ödev Proğramı projesi

Bilinen son projem olan Ödev Proğramı projesini, okulumuzun web proğramlama hocalarından Harun Yıldız  onayladı ve gerekli geliştirmeler yapıldıktan sonra TÜBiTAK'ın düzenlediği proje yarışmasına gönderebileceğimizi söyledi. Diğer öğretmen arkadaşlardan da destek bulabilmek için projeyi tanıtan broşürler okulumuz içerisindeki ilgili panolara tarafımızca eklendi.

Projenin içeriği nedir?

Ben ödevlerini takip edip günü gününe yapan bir öğrenci değilim bi türlü beceremedim bu işi. Bu yüzden "hocam ödev vardı" diyen sınıfın inek(çalışkan) üyelerini bir çok öğrenci gibi sevmem.

Bu proje, ödevleri yakından takip edemeyen sınıf üyelerinin işine yarayacak. Güncel olarak sadece bizim sınıfa hizmet eden bu proje tüm sınıfın hatta öğretmenlerin yönettiği(yönetebileceği) bir proje ve güncel olarak Haftalık ders proğramı ve ödev çizelgesi barındırıyor.

Projenin çalışma prensibi

Proje, tamamıyla Google docs tabanlı çalışıyor Ana sayfa Google dökümanlarda Word dosyası, diğer alt sayfalar ise Excel dosyası halinde yayına sunuldu. Projeyi desteklemek isteyen herkes dökümanlar üzerinde yetki sahibi.




1 yorum:

  1. projeniz gercekten cok güzelmiş bizim için yararlı olacagına inanıyorum

    YanıtlaSil