Alternatif evlilik teklifi fikirleri

Aşağıda bulacağınız fikirlerin tamamı bana ait ancak en orijinal fikirleri kendime sakladığım bilinsin isterim.
#1 Havai fişekli teklif

Klasikleşmiş bir teklif türüdür ama geçerliliğini korumakta..

Öncelikle belediyeden izin almanız gerekiyor izni kopardıktan sonra(deniz kenarı tavsiye edilir) sahil şehrinde ikamet etmiyorsanız şehrin bi kısmını seyredebileceğiniz yüksek bir tepe uygun olacaktır. Deniz seviyesinden tepe seviyesine doğru yükselen havai fişekler daha göz alıcı görünüyor.(denemişliğim var) Tabii ki kuru kuruya havai fişek yetersiz yanı sıra varsa bir cümlelik etkileyici bir söz yoksa havai fişekler eşliğinde gök yüzünde salınan bir yazı örneğin: "Safa X'i seviyorrrr :)" ¿ ¿ etkileyici cümle olarakta şu tarz bişey önereyim: "yıllarca herkes aşk için bir şeyler yazıp-çizmiş, benimle aşkı yeniden yazar mısın?"
#2 Müzisyenli teklif

Kesinlikle önermediğim! klasikleşmiş bir teklif türüdür. Öyle dizilerde, filmlerde gördüğünüz gibi her şey yolunda gitmez. Müzisyenlerden biri adapte olamaz falan başınız ağrır sonra girmeyin böyle işlere. + maliyetli bir iş kötü örnek olmayın. buradan televizyonculara sesleniyorum: yapmayın! görünce istiyorlar.
#3 Umursamazımsı teklif

Bunun için büyük bir oyunculuk kaabiliyetiniz olması lazım. Sıradan bir iş yaparken ya da ters giden bir iş eşiğinde ¿ "telefonumu uzatır mısın?" ciddiyetiyle "benimle evlenir misin" falan deyin sonuçtaki başarı oyunculuk kaabiliyetinizle doğru orantılıdır. Beceremezseniz bana küfretmeyin.
#4 Prodüksiyonlu teklif

Prodüksiyondan kastım: film.. "Ya müthiş bir film çıkmış" ¿ deyip sinemaya götürün.(sinemayı kapatmanız tavsiye edilir.) "ben Arda Turan mıyım nasıl sinema kapatayım" diyorsanız evde izletin. Filmin özelliği şu olacak; Filmin sonunda ya da ortalarında bi yerde film kesilip sizin daha evvel hazırladığınız kısa klip gelecek. Klibinizde evlenme teklifine zemin hazırlamanız lazım. Serenat bile olabilir. Klipte en az 1 kere kızın adı geçsin. Ve aranızda geçmiş özel şeyler olabilir.

not: toplu teklif falan düşünmüyorsanız yukarıdaki faaliyetlerde başbaşa kalmalısınız.




1 yorum: